Camps
Slika

CAMPER STOP SLOVENJ GRADEC

Ozare 18, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)2 884 62 90

+386 (0)51 638 323

hostel@slovenjgradec.si

CAMPER STOP SLOVENJ GRADEC

×

Es gibt 4 Parkplätze zur Verfügung.
Check-in: 7.00-22.00Preisliste: kostenlose Parkplätze, Strom und Wasser 5 € pro Tag pro Fahrzeug. Preis gilt für ein Fahrzeug pro Tag.

Camper Stop Haltestelle Slovenj Gradec liegt neben dem Hostel Slovenj Gradec, Ozare 18, 2380 Slovenj Gradec, in direkter Nähe zur Innenstadt und in der Nähe eines Einkaufszentrums.

Die Haltestelle bietet einen Halt in der natürlichen Umgebung an einer ruhigen Lage am Ufer des Flusses Suhodolnica, im Bereich der Ozare neben dem Rahtel Hügel. Es gibt Restaurants, Geschäfte und Gästehäusern in der Nähe.Die Haltestelle ist geeignet für Reisemobile und es ist eine ausgezeichnete Gelegenheit für Touristen, die vorbei sind, die einen Parkplatz für ihr Wohnmobil brauchen und die die Sehenswürdigkeiten von Slovenj Gradec sehen würde. In der Nähe von Slovenj Gradec kann jeder eine Aktivität finden.

Es gibt auch Strom- und Wasserversorgung an der Camper Stop Haltestelle, für nur 5 € pro Tag pro Fahrzeug, sowie kostenlose WLAN-Internetverbindung.

Weiterlesen

Slika

POSTAJALIŠČE ZA AVTODOME KOPE

Razborca 66, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

+386 (0)2 883 98 50

+386 (0)31 680 547

recepcija@kope.si

POSTAJALIŠČE ZA AVTODOME KOPE

×

Postajališče za avtodome Kope je urejeno v sklopu Grmovškovega doma tik ob smučišču Kope. V domu lahko prespite tudi v sobah, urejena je velika restavracija z otroško igralnico, zunaj imajo lepo urejeno teraso, v kleti pa je Holcer pub, kjer prirejajo številne zabave.V sklopu bližnjega Lukovega doma je sodoben wellness center s petimi savnami, Kneippovo kopeljo in zunanjim jaccuzzijem.Dostop do smučišča in postajališča za avtodome na Kopah je urejen iz Slovenj Gradca, od koder je urejenih 16 km poti do samega Grmovškovega doma. Cesta je na nekaterih mestih ozka, zato se v zimskem času priporoča dobra zimska oprema (snežne verige).
Na PZA Kope je na za rampo ograjenem parkirišču urejenih 40 parkirišč za avtodome, kjer je urejen priklop na elektriko in vodo, na voljo je tudi prostor za izpust odpadne vode in fekalij. Gostom so na voljo tudi sanitarni objekt z wc-ji in tuši. Prijava in plačilo uporabe camper stop se izvaja v samem Grmovškovem domu. Žal pa v bližini ni nobene trgovine, prav tako ni bankomata.

Weiterlesen

Galerije
mangakakalot