V novem bazenskem kompleksu Aqualatio lahko vsak najde nekaj zase. 

V poletnem času so obiskovalcem na voljo velik zunanji bazen, mini bazenček za otroke in rekreacijske površine s trampolinoma, kjer lahko vsi športno radovedni preizkusijo svoje akrobatske spretnosti. V notranjosti objekta je na voljo bazen z dvižnim dnom, ki je primeren za izvajanje tečajev plavanja tako za najmlajše, ki se z vodo šele spoznavajo, kot za vse tiste, ki imajo kakršnekoli gibalne težave in potrebujejo za gibanje v vodi nižjo globino.

Za vse, ki se radi razvajate, pa je na voljo vroči bazenček z vodnimi efekti, ki je odličen za sprostitev utrujenih mišic, ter zen prostor s štirimi različnimi savnami. Slovenjgraška jesen bo obarvana »wellneško«, v znamenju sproščanja, druženja in skrbi za lastno telo. Obiskovalci si bodo lahko rezervirali terapevtske masaže, storitve kiropraktika, fizioterapevtske storitve in vadbe s kineziologom. 

 

Starši, brez skrbi! Tudi za otroke je poskrbljeno s super bazenčki in zabavnimi animacijami. Otroci lahko svoje rojstne dneve praznujejo športno-aktivno in se tako prepustijo vodnim norčijam pod budnimi očesi naših animatorjev.

V zunanjem baru se lahko osvežite s številnimi hladnimi pijačami ali pa spijete najboljšo kavo v mestu, lakoto preženete s hrustljavim pečenim krompirčkom, se posladkate s slastnimi palačinkami, ohladite pa se lahko s točenim sladoledom.

 

Preverite lahko še:

 

Informacije:

Javni zavod Spotur Slovenj Gradec

Kopališka ulica 17, 2380 Slovenj Gradec

E-mail: bazen@spotur.si

Telefon: +386 (0)2 88 46 270

Spletna stran: https://www.sportnicentersg.si/

Facebook profil: Bazenski kompleks Aqualatio Slovenj Gradec (@AqualatioSG)

Instagram profil: Bazenski kompleks Aqualatio Slovenj Gradec (@bazen_aqualatio_sg)

 

 

RSS

NOVICE

Prelistajte naše novice ali pa se prijavite na e-novice. 
123movies