Hoteli
Slika

Hotel Slovenj Gradec

Glavni trg 43, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)2 883 98 50

rezervacije@kope.si

Hotel Slovenj Gradec

×

Hotel Slovenj Gradec v starem mestnem jedru Slovenj Gradca ima tri zvezdice ter vam ponuja udobno namestitev v 62-ih moderno opremljenih sobah (digitalna TV, internet in Wi-Fi, direktni telefon...). Vse sobe imajo kopalnico s tušem ter WC. Hotel razpolaga tudi z restavracijo z 200 sedišči, letnim vrtom, kavarno, Koroško izbo, barom ter TV sobo v vsakem nadstropju.

Preberi več

Slika

Vila Pohorje

Francetova 2, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)5 91 96 267

+386 (0)30 653 262

info@vilapohorje.si

Vila Pohorje

×

V Hotelu Vila Pohorje lahko prenočite in se sprostite v udobnih, moderno opremljenih sobah in suitah z visokim standardom bivanja, vsi mimoidoči popotniki, izletniki, poslovneži, športniki,... Njihovo kvaliteto ponudbe in  trud potrjujejo številni pozitivni komentarji gostov in tudi booking.com ocena gostov 9,7 v letu 2020.

V Hostlu Vila Pohorje lahko prespite v večposteljnih sobah in se družite v atraktivnem skupnem prostoru z veliki TV zaslonom, bralnim kotičkom, računalniškim kotičkom in jedilnim prostorom s čajno kuhinjo.

V njihovi restavraciji se predajte okusom tradicije, ki so se razvijali in zrasli iz čudovitega okolja po receptih babic. Razvajajte se v dvoje, v skupinah, na družinskih praznovanjih, poslovnih srečanjih. Prepustite se svežim okusom picerije, novim idejam in prijazni postrežni v edinstvenem interierju, ki združuje tradicionalne moderne utrinke. Uživajte v nostalgičnem ambientu kavarne ob dišeči in aromatični kavici in se ob prijetnem in sproščenem kramljanju posladkajte z dnevno svežimi sladica/torticami, katere za vas lastnoročno in skrbno pripravljajo z veliko mero skrbnosti in ljubezni.

Sprostite se v čudovitem naravnem okolju letnega vrta, uživajte v raznovrstnosti kulinarike, sladicah, dišeči in okusni kavici ali se zabavajte s prijatelji ob izbrani pijači in mešanici koktejlov, ki jih za vas pripravlja naše prijazno in toplo osebje. Dobrodošli!

Dodatna oprema/storitve:

- dostopno za invalide,

- namestitev za kolesarje in pohodnike,

- parkirišče,

- dovoljeni hišni ljubljenčki,

- brezžični internet.

Preberi več

Slika

Hiša Ančka in Hiša Maja

Celjska cesta 5, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)5 90 34 829

hisaancka@gmail.com

Hiša Ančka in Hiša Maja

×

Butični hotel Hiša Ančka s štirimi zvezdicami na robu starega mestnega jedra Slovenj Gradca ponuja udobje v lepo opremljenih in stilsko dodelanih sobah. Njihov glavni cilj je dobro počutje gostov, zato so bili pri izdelavi uporabljeni naravni materiali, gostje pa se lahko razvajajo tudi z odlično kulinariko in v wellnessu.

 

Hiša Ančka je v letu 2023 pridobila tudi okoljski znak Zeleni ključ, ki je vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji, in pomeni zavezanost podjetij, da spoštujejo stroge kriterije, ki jih je določila Mednarodna fundacija za okoljsko vzgojo.

 

Preberi več

Galerije
RSS

NOVICE

Prelistajte naše novice ali pa se prijavite na e-novice. 
mangakakalot