Kampi
Slika

CAMPER STOP SLOVENJ GRADEC

Ozare 18, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)2 884 62 90

+386 (0)51 638 323

hostel@slovenjgradec.si

CAMPER STOP SLOVENJ GRADEC

×

Na voljo so 4 parkirna mesta.
Prijava je možna: od ponedeljka do petka od 7.00 do 22.00 ure. V soboto in nedeljo od 9.00 do 22.00 ure.
Cenik: brezplačno parkiranje, priklop na elektriko in vodo 5 €/dan/vozilo. Cena velja za eno vozilo na dan.

Postajališče za avtodome »Camper Stop Slovenj Gradec« se nahaja poleg Hostla Slovenj Gradec, Ozare 18, 2380 Slovenj Gradec, v neposredni bližini centra mesta in v bližini nakupovalnih objektov.
Postajališče nudi postanek v naravnem okolju na mirni lokaciji ob reki Suhodolnici, v mirnem delu Ozar pod Rahtelovim vrhom. V bližini so na voljo restavracije, trgovine in izletniške kmetije ter gostišča.

Postajališče je namenjeno za bivalna vozila. Je izvrstna priložnost za prehodne goste, ki potrebujejo parkirni prostor za svoje bivalno vozilo in si želijo ob poti ogledati še znamenitosti Slovenj Gradca. V okolici pa lahko najdete tudi veliko aktivnosti po vaši meri.
Na postajališču »Camper Stop Slovenj Gradec« so električni priključki in priključek za vodo. Za priklop na elektriko in vodo boste odšteli le 5€/dan/vozilo. Tam pa vam nudimo tudi brezplačno brezžično internetno povezavo.

Preberi več

Slika

POSTAJALIŠČE ZA AVTODOME KOPE

Razborca 66, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

+386 (0)2 883 98 50

+386 (0)31 680 547

recepcija@kope.si

POSTAJALIŠČE ZA AVTODOME KOPE

×

Postajališče za avtodome Kope je urejeno v sklopu Grmovškovega doma tik ob smučišču Kope. V domu lahko prespite tudi v sobah, urejena je velika restavracija z otroško igralnico, zunaj imajo lepo urejeno teraso, v kleti pa je Holcer pub, kjer prirejajo številne zabave.V sklopu bližnjega Lukovega doma je sodoben wellness center s petimi savnami, Kneippovo kopeljo in zunanjim jaccuzzijem.Dostop do smučišča in postajališča za avtodome na Kopah je urejen iz Slovenj Gradca, od koder je urejenih 16 km poti do samega Grmovškovega doma. Cesta je na nekaterih mestih ozka, zato se v zimskem času priporoča dobra zimska oprema (snežne verige).
Na PZA Kope je na za rampo ograjenem parkirišču urejenih 40 parkirišč za avtodome, kjer je urejen priklop na elektriko in vodo, na voljo je tudi prostor za izpust odpadne vode in fekalij. Gostom so na voljo tudi sanitarni objekt z wc-ji in tuši. Prijava in plačilo uporabe camper stop se izvaja v samem Grmovškovem domu. Žal pa v bližini ni nobene trgovine, prav tako ni bankomata.

Preberi več

Galerije
RSS

NOVICE

Prelistajte naše novice ali pa se prijavite na e-novice. 
mangakakalot