Mladinski hoteli
Slika

Hostel Slovenj Gradec

Ozare 18, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)2 88 46 290

+386 (0)51 638 323

hostel@slovenjgradec.si

Hostel Slovenj Gradec

×

V Hostlu je gostom na voljo 16 moderno opremljenih sob in sicer enoposteljne, dvoposteljne in štiriposteljne ter štirje apartmaji za tri, štiri ali osem oseb. V Hostlu je gostom na voljo še skupna kuhinja, pralnica in možnost uporabe internetnega kotička. Gostom je na voljo tudi Hostel caffe, kjer se lahko družijo, spoznavajo ter posedajo na sončni terasi.

Preberi več

Slika

Hostel Vila Pohorje

Francetova cesta 2, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)30 653 262

info@vilapohorje.si

Hostel Vila Pohorje

V Hostlu Vila Pohorje lahko prespite v večposteljnih sobah in se družite v atraktivnem skupnem prostoru z veliki TV zaslonom, bralnim kotičkom, računalniškim kotičkom in jedilnim prostorom s čajno kuhinjo.

V restavraciji se predajte okusom tradicije, ki so se razvijalii in zrasli iz čudovitega okolja po receptih naših babic in se razvajajte v dvoje, v skupinah, na družinskih praznovanjih, poslovnih srečanjih. Prepustite se svežim okusom picerije, novim idejam in prijazni postrežni v edinstvenem interierju, ki združuje tradicionalne moderne utrinke. Uživajte v nostalgičnem ambientu kavarne ob dišeči in aromatični kavici in se ob prijetnem in sproščenem kramljanju posladkajte z dnevno svežimi sladica/torticami, katere za vas lastnoročno in skrbno pripravljamo z veliko mero skrbnosti in ljubezni.

Sprostite se v čudovitem naravnem okolju letnega vrta, uživajte v raznovrstnosti kulinarike, sladicah, dišeči in okusni kavici ali se zabavajte s prijatelji ob izbrani pijači in mešanici koktejlov, ki jih za vas pripravlja naše prijazno in toplo osebje. Dobrodošli!

Dodatne storitve/oprema:

- dostopno za invalide,

- namestitev za kolesarje in pohodnike,

- dovoljeni so hišni ljubljenčki.

Preberi več

Galerije

NOVICE

Prelistajte naše novice ali pa se prijavite na e-novice. 
123movies