Wellness in sprostitev
Slika

Wellnes Hiša Ančka Boutique Hotel

Celjska cesta 5, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)5 90 348 29

hisaancka@gmail.com

Wellnes Hiša Ančka Boutique Hotel

Hiša Ančka Boutique Hotel – kjer sta doma užitek in počitek - Na voljo je finska savna, infra savna, profesionalni whirpool in vodna postelja. Prostor za razvajanje in sproščanje je primeren za posameznike, pare in skupine do 10 oseb.

Preberi več

Slika

Satori - floating center

Celjska cesta 122, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)31 672 606

info@satori.si

Satori - floating center

Lebdilna terapija je močno orodje za odpravljanje stresa, regeneracijo telesa, kontrolo bolečine in boljši spanec. Značilni občutki med terapijo dajejo vtis prisotnosti v breztežnostnem prostoru.

 

Preberi več

Slika

Alternativni center Armoni

Glavni trg 26, 2380 Slovenj Gradec

info@alternativnicenterarmoni.si

Alternativni center Armoni

Naša specialiteta je Armoni terapija, masaža na višjem nivoju. Ponujamo pa še ročno limfno drenažo, solno terapijo in paket za pare. Potrebna je predhodna rezervacija termina.

Preberi več

Slika

Bazenski kompleks Aqualatio

Kopališka ulica 17, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)2 88 46 270

bazen@spotur.si

Bazenski kompleks Aqualatio

V letu 2022 je v Slovenj Gradcu, v SREDIŠČU SVETA, zrasel nov, moderen bazenski kompleks Aqualatio, kjer lahko plavate, se sproščate v savnah in masažnih bazenih, se zabavate vi in vaši otroci in kjer poskrbimo za vaše zdravje skoraj celo leto. Aqualatio je namreč za vas odprt kar 360 dni v letu (zaprt je 1. januarja, na velikonočno nedeljo in ponedeljek, 1. novembra ter 25. decembra ). V novem bazenskem kompleksu Aqualatio bo vsak zagotovo našel nekaj zase.

V poletnem času je na voljo velik zunanji plavalni bazen, manjši bazen za otroke in rekreacijske površine s trampolinoma, kjer lahko vsi športno radovedni preizkusijo svoje akrobatske spretnosti. Na terasah za sončenje, zelenih travnatih površinah in v prijetni hladni senci dreves boste našli trenutek za počitek in stik s seboj.

Avtor fotografije: Aleš Uršej

Preberi več

Galerije

NOVICE

Prelistajte naše novice ali pa se prijavite na e-novice. 
mangakakalot