Materinski dan

Materinski dan

Mesec žensk nadaljujemo še z enim pomembnim neformalnim praznikom – materinskim dnevom. 25. marec letos obeležujemo v soboto, zato boste lahko mamam podarili predvsem veliko časa in nepozabnih trenutkov. Seveda pa lahko te trenutke popestrite tudi z malenkostmi, ki so jih pripravili lokalni ponudniki.

Večina predstavnic nežnejšega spola se rado posladka, zato tokrat na začetku predstavimo takšne in drugačne slaščice, posebej zasnovane za materinski dan.

Medeni raj Perger je pripravil drobne pozornosti, ki bodo ukradle srca vseh mam. Kako drugače, kot z izbranimi darili, ki so plod dolgoletne tradicije in kakovosti?

Sladkosned.on naročila za posamezno pakirane monoporcijske tortice in mešane paketke zbira do petka, 24. marca, zato pohitite z naročilom.

Poleg celotne sladke izbire so posebne monoporcijske tortice za vas pripravili tudi v Vili Pohorje – oglasite se pri njih in preverite široko ponudbo.

Katjina tortica tokrat za vas pripravlja klasične ali LCHF mini družinske tortice, vendar pohitite, saj je zaloga omejena.

Drage mame lahko razveselite tudi z vrhunskim kulinaričnim razvajanjem na Tednu restavracij. V Slovenj Gradcu v tej okusni akciji sodelujeta dve gostilni: Hiša Ančka in Murko

 

Predloge primernih daril iz svoje ponudbe vam za materinski dan vsakodnevno na Instagram profilu predstavlja Trgovina kotiček.

Trgovina Marjanca nudi široko izbiro daril za vse priložnosti, tudi za prihajajoči praznik. Kaj osreči vašo mamo, najbolje veste sami, zato se oglasite pri njih in izberite pravšnje darilce. 

Prav posebna pozornost, ki si jo mame zagotovo zaslužijo, je unikatno milo od Žajfice. Podarite jim že na pogled čudovito in zagotovo tudi dišeče darilce.

 

Za razvajanje so tokrat poskrbeli v Alternativnem centru Armoni, kjer vam nudijo popust na darilni bon za masažo.

 

Kulturni dogodek ob materinskem dnevu pa organizirajo v Turiški vasi. Za pester program bodo poskrbeli tamkajšnji otroci.

 

Želimo vam, da z vašo mamo in bližnjimi preživite čudovit dan, ki vam bo ostal v lepem spominu. 

 

Avtor fotografije: Aleš Uršej

Prejšnja Tradicionalni Jožefov sejem
Naslednja Tradicionalni Pankracijev sejem 2023
123movies