Zimska doživetja v Slovenj Gradcu in okolici

Zimska doživetja v Slovenj Gradcu in okolici

Ko naše mesto in okolico prekrije snežna odeja, nas lahko doživite na drugačen način.

Preverite nekaj naših namigov za zimska doživetja in raziskovanje mesta.

Če ste navdušeni nad smučanjem ali bordanjem, potem morate obiskati smučišče Kope, ki vas bo pozitivno presenetilo s številnimi progami in zimskimi aktivnostmi tako za odrasle kot tudi za najmlajše. Ste se že preizkusili v krpljanju ali pa se zapeljali s Holcer kingom? Več njihovih dogodivščin najdete tukaj.

V kolikor ste bolj za pohodništvo, pa vas bodo zagotovo navdušile številne pohodniške poti do naših bližnjih vrhov, kjer se odpirajo čudoviti razgledi na zasneženo pokrajino. Še posebej vam priporočamo obisk Uršlje gore ter Rahtelovega vrha. Ostale možnosti pohodništva najdete na naši spletni strani.

Če se ob vseh zunanjih aktivnostih želite malo pogreti, ste seveda vabljeni k obisku Koroške galerije likovnih umetnosti, kjer si boste lahko pogledali številne razstave. Preteklost spoznajte skozi zbirke Koroškega pokrajinskega muzeja, če pa ste glasbeni navdušenci, vam še posebej priporočamo Rojstno hišo Huga Wolfa ali ogled muzeja narodno-zabavnega ansambla Štirje kovači

Bolj igrivi in pustolovski izberite našo sobo pobega Elizabetin zaklad, kjer se boste zabavali ob reševanju številnih ugank. 

Z obiskom pri nas se prepustite kulinaričnim užitkom in spoznajte možnosti sprostitve.

Za vse nadaljnje informacije smo za vas na voljo na telefonski številki 02 88 12 116 ali e-pošti tic@slovenjgradec.si

Veseli bomo, če boste vaš obisk in doživetja delili z nami na družbenih omrežjih z @visitslovenjgradec ali #visitslovenjgradec.

 

Vabljeni, da odkrijete radosti zime v Slovenj Gradcu.

Avtorji fotografij: Tomo Jeseničnik, Produkcija Bakster.

Prejšnja SREČNO 2022!
Naslednja Anketi o turizmu v destinaciji Slovenj Gradec
123movies