Zimske počitnice v Slovenj Gradcu

Zimske počitnice v Slovenj Gradcu

Že veste, kam se boste odpravili med zimskimi počitnicami? Vabljeni na Koroško v Slovenj Gradec! Pripravili smo vam par namigov, kako preživeti počitniške dni pri nas.

Na našem najbližjem smučarskem središču Kope se boste zimski navdušenci zagotovo razveselili dobro urejenih smučarskih prog ter številnih možnosti za aktivnosti za celo družino. Preverite tudi njihove ugodne pakete tukaj.

Če ste bolj za zainteresirani za pohodništvo, vas bodo zimski razgledi ter sončni zahodi zagotovo navdušili.

Ob vseh zunanjih aktivnostih pa si vzemite čas tudi za ogled številnih zbirk v Koroškem pokrajinskem muzeju in Koroški galeriji likovnih umetnosti.

Pustolovci, ki si želite spoznati mestno zgodovino na nekoliko drugačen način, pa vabljeni k igranju iger sob pobega Elizabetin zaklad ali Unlock Slovenj Gradec. Preverite proste termine tukaj.

Za posebno doživetje se splača obiskati tudi Medeni raj Perger 1757, kjer vas bodo z veseljem popeljali skozi njihovo bogato zgodovino, pobližje boste spoznali postopke izdelave domačih bonbonov, slastnih medenjakov, znamenitih lectovih src ter svet edinstvenih energetskih sveč, ki so narejene po originalnih družinskih postopkih izdelave.

Ob vsem tem pa ne pozabite na koroške dobrote. Tipične koroške jedi najdete na naših turističnih kmetijah in starih gostilnah.

 

Za vse nadaljnje informacije smo za vas na voljo na telefonski številki 02 88 12 116 ali e-pošti tic@slovenjgradec.si.

Veseli bomo, če boste vaš obisk in doživetja delili z nami na družbenih omrežjih z označitvijo @visitslovenjgradec ali #visitslovenjgradec.

Vabljeni, da odkrijete radosti zime v Slovenj Gradcu.

Prejšnja Anketi o turizmu v destinaciji Slovenj Gradec
Naslednja 50. Pustni karneval v Slovenj Gradcu
123movies