Predstavitve na turističnih sejmih

Predstavitve na turističnih sejmih

Ob sproščanju protikoronskih ukrepov in odpiranju storitvenih dejavnosti, so se končno v živo začeli odvijati tudi turistični sejmi. V predkoronskem času smo se jih že tradicionalno udeleževali v sklopu destinacije Koroška. To leto smo že bili vse štiri dni (23.-26. marca) prisotni na sejmu Alpe-Adria na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer smo predstavljali turistično ponudbo in novosti Slovenj Gradca in širše Koroške. Enotna predstavitev podobne, pa vendar tako raznolike regije, kot je Koroška je na takšnih prireditvah izjemnega pomena, saj obiskovalcem predstavimo širše območje, kamor turist zagotovo odpotuje za več dni. In prav to je namen – privabiti in podaljšati turistični obisk posameznikov, družin in skupin, saj je ponudba pestra in raznolika ter pokriva različne segmente, kot so kultura, kulinarika, tradicija, aktivnosti v naravi, šport in ostalo.

V prihodnje bomo prisotni še na večih lokacijah, obiščete nas lahko:

- na turističnem sejmu Freizeitmesse v Celovcu (v petek in soboto, 1. in 2. aprila, na predstavitvenem prostoru Koroške in v nedeljo, 3. aprila, na predstavitvenem prostoru Združenja zgodovinskih mest Slovenije) in

- na turističnem sejmu Place2go v Zagrebu od petka, 8. aprila, do nedelje, 10. aprila.

V kolikor boste v bližini, vabljeni, da nas obiščete in preverite našo ponudbo, čakajo vas številna presenečenja in tudi sejemski popusti.

Prejšnja Tradicionalni Jožefov sejem
Naslednja Tradicionalni Pankracijev sejem
123movies