Štrekna bus

Štrekna bus

Že 4. sezona Štrekna busa se je začela.

Tudi letos Štrekna bus vozi od julija do konca septembra med vikendi po voznem redu, ki ga najdete v prilogi. Verjamemo, da je kolesarska pot Štrekna, speljana po trasi nekdanje železnice, idealna za vse, ki si želite malce pretegniti noge in uživati v čudovitih razgledih ter tehniški dediščini. Trenutnih 24 km kolesarske poti pa je za nekatere premalo in želijo možnost kolesarjenja podaljšati ali pa se zgolj ohladiti v katerem od jezer, zato vabljeni, da izkoristite Štrekna bus, ki vas zapelje vse do Velenjskega jezera ali Labota v Avstriji. 

Vse informacije o Štrekni in koriščenju Štrekna busa najdete na njihovi spletni strani www.strekna.si. Številnim novostim, ki se obetajo, pa sledite na njihovem Facebook profilu Štrekna. Kolesarska pot se namreč podaljšuje, že naslednjo leto se bomo lahko zapeljali vse do Velenja, pričela pa se je tudi gradnja krajšega odseka med Otiškim vrhom in Dravogradom, da se bodo kolesarji lahko končno varno navezali tudi na Dravsko kolesarsko pot. 

Območje postaja pravi družinski kolesarski raj, zato le preverite kaj vse ponuja ena infrastrukturno bolje opremljenih kolesarskih poti v Sloveniji. 

DOKUMENTI

Prejšnja Počitnice so tu!
Naslednja Mediji o nas - Kam z mulcem
123movies