Bliža se čas zaljubljencev

Bliža se čas zaljubljencev

Rek »ljubezen gre skozi želodec« se bo tudi letos odražal v času, ko ljubezen še posebej postavimo v ospredje. Tako so tudi tokrat gostilne v Slovenj Gradcu pripravile posebne Valentinove menije, ki jih je vredno poizkusiti.

Gostilna Murko v petek, 10. 2., v soboto, 11. 2., in v torek, 14. 2., od 17. ure dalje pripravlja Valentinove kulinarične večere. Kaj slastnega ponujajo v 4-hodnem meniju, si oglejte na povezavi. Ne pozabite, da so rezervacije obvezne.

Odličen Valentinov meni so za vas pripravili tudi v Hiši Ančka, kjer vas vabijo, da razvajate svoje najbližje in združite odlično kulinariko ter ljubezen. V petek, 10. 2., v soboto, 11. 2., in v torek, 14. 2., ponujajo mesni in ribji meni, ki si ga lahko ogledate tukaj.

 

V kolikor želite ljubljenemu podariti nekaj posebnega, so pri družini Perger za vas pripravili poseben zavihek »valentinovo«, kjer boste našli številne dobrote in posebna dišeča darilca. Na njihovem Facebook profilu vas čaka tudi koda za popust.

Sladka presenečenja so za vas pripravili v Vili Pohorje, kjer lahko izbirate med štirimi paketi za valentinovo. Njihovo število je omejeno, zaželjena so prednaročila, presenetijo pa lahko tudi z dostavo Vila Pohorje. 

Za sladkanje so poskrbeli tudi pri Ej sladke sanje, kjer so pripravili Valentinovo ponudbo v obliki torte in monoporcijskih sladic, za katere so potrebne predhodne rezervacije.

Tudi pri KrisCake so za vse zaljubljene pripravili sladko srčkasto ponudbo, ki vsebuje valentinove mousse srčke v praznični darilni embalaži. Potrebne so predhobne rezervacije. 

Kuf'r v mestnem jedru za vas pripravlja paketke monoporcijskih tortic, okuse in ostale informacije lahko preverite tukaj

Drugačne vrste sladkanja pa so za vas pripravili pri AP ginu. Gin in čokolada - je še kaj bolj popolnega? 

Kaj pa če ima ljubljena oseba namesto sladkega raje pekoče? Tudi to so pokrili pri ČILI Pohorcu, kjer so za valentinovo pripravili posebno akcijo. Kakšno, preverite tukaj

Različne darilne pakete, povezane z ljubeznijo, nudijo tudi pri Alpaka Landu. Doživetje in majhna pozornost. Katerega boste izbrali?

 

Romantične duše so vabljene tudi v kino Slovenj Gradec, kjer se bo 14. februarja ob 19. uri ob 25. obletnici predvajala z 11-mi oskarji nagrajena romantična drama Titanik v 3D tehnologiji.

Bolj pustolovsko naravnani pari pa vabljeni v sobo pobega Enigmarium Slovenj Gradec, kjer vas ob doživetju čaka peneče presenečenje. Svoj termin rezervirajte tukaj

 

Razvajanju v dvoje se lahko prepustite v zen prostoru, posebnem kotičku v wellnessu bazenskega kompleksa Aqualatio. Namenjen je največ dvema osebama in zagotavlja popoln umik ter sprostitev z več zasebnosti. Valentinov paket vsebuje 3 ure savne Sanarium, piling tretma, šampanjec in valentinov srček. Informacije za rezervirajo termina najdete tukaj. Na voljo so tudi ostale savne in ogrevan masažni bazen.

Za prost termin lahko preverite tudi v wellnessu Hiše Ančka, kjer ponujajo različne pakete za savne, whirpool in vodno posteljo v prostoru za razvajanje ter sproščanje.

Da bo Valentinovo še lepše, vas Lukov dom vabi v romantičen ambient na wellness razvajanje v dvoje in degustacijski meni z vinsko spremljavo. 

Izbira je pestra, odločita se za tisto, ki vama je najbolj pisana na kožo. 

Avtor fotografije: Tomo Jeseničnik

Prejšnja Februar - mesec kulture, ljubezni in norčavosti
Naslednja Predstavitev ponudbe na turističnih sejmih in borzah
123movies