Predstavitev ponudbe na turističnih sejmih in borzah

Predstavitev ponudbe na turističnih sejmih in borzah

Prve predstavitve turistične ponudbe našega mesta in regije v letošnjem letu so za nami. 

Med 11. in 15. januarjem smo ponudbo predstavljali na sejmu Vakantiebeurs v Utrechtu, ki velja za največji turistični sejem na Nizozemskem z mednarodno udeležbo sodelujočih. Na zelo dobro obiskanem sejmu smo predstavljali ponudbo zelenega turizma.

Med 14. in 17. januarjem smo se udeležili sejma CMT Stuttgart, ki je največji sejem za turizem in prosti čas odprt za splošno javnost. Na sejmu se je beležil izjemen obisk in zanimanje za aktivnosti naše regije. 

S predstavitvijo svoje ponudbe smo se vključili tudi v najpomembnejši turistični sejem v Belgiji - Vakantie Salon Brussels. Predstavlja velikana med evropskimi sejmi, saj je priljubljen tako med obiskovalci kakor razstavljavci.

 

Napovedujemo

V naslednjem tednu bomo turistično ponudbo predstavili na največjem slovenskem turističnem sejmu Alpe-Adria. Z vami bomo od srede, 15. 2., do vključno sobote, 17. 2. Obiščite predstavitveni prostor Koroške, pri vhodu v Marmorno dvorano. Čakajo vas manjša presenečenja in nagradna igra. 

V okviru Združenja zgodovinskih mest se 15. februarja udeležujemo tudi workshopa v Linzu v organizaciji Slovenske turistične organizacije.

Med 22. 2. in 26. 2. se bomo predstavljali na največjem sejmu za rekreacijo in prosti čas na Bavarskem - F.RE.E. München.

Istočasno bomo med 23. 2. in 26. 2. s svojo turistično ponudbo prisotni na največjem turističnem sejmu v JV Evropi, na sejmu IFT Beograd.

Med 16. in 19. marcem se bomo udeležili tudi turističnega sejma Ferienmesse Dunaj, ki je ponavadi izjemno obiskan.

 

Prvih par mesecev leto bo torej za predstavnike turizma naše regije sejemsko obarvanih. Veselimo se novih poznanstev in čim več potencialnih gostov. 

Ponudniki vabljeni, da svoje promocijske letake dostavite v turistično pisarno Slovenj Gradec.

Prejšnja Bliža se čas zaljubljencev
Naslednja Pustovanje v Slovenj Gradcu
123movies