Hiša Ančka pridobila trajnostni znak Zeleni ključ

Hiša Ančka je z današnjim dnem že druga namestitvena kapaciteta, ki je v naši mestni občini prejela okoljski znak Zeleni ključ. Znak predstavlja vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji. Ta prestižni okoljski znak pomeni zavezanost podjetij, da v certificiranih obratih spoštujejo stroge kriterije, ki jih je določila Mednarodna fundacija za okoljsko vzgojo FEE. Okoljski znak Zeleni ključ zagotavlja vsem gostom, da z izbiro certificiranega turističnega obrata neposredno pripomorejo k varovanju okolja. Obrati vzdržujejo visoke okoljske standarde s pomočjo stroge dokumentacije in pogostih kontrolnih pregledov. 

Hiši Ančka čestitamo za pridobljen znak in se zahvaljujemo, da prispeva vse, kar je v njeni moči, da turizem v naši občini ohranjamo čim bolj trajnosten. 

Vas pa vabimo, da preverite njihovo pestro ponudbo, zagotovo vas bodo premamili čudovit dizajn butičnih sob, odlična kulinarika, zaradi katere so uvrščeni v svetovni kulinarični vodnik Gault & Millau ter slovenski Teden restavracij, njihovo "zeleno" delovanje na različnih področjih in še več. 

Prejšnja Moja dežela - lepa in gostoljubna 2023
Naslednja Aktualne informacije in napotki ob poplavah
123movies